ورزشي ورزشي .

ورزشي

بيوگرافي فرشاد پيوس

چكيده اي از بيوگرافي فرشاد پيوس

نام  : فرشاد پيوس

تاريخ تولد : ۲۲ دي ماه ۱۳۴۰

 محل زندگي : تهران 

نام مستعار  : فرشاد آقاي گل

پست : مهاجم

 تيم فرشاد پيوس , بيوگرافي فرشاد پيوس, عكس فرشاد پيوس

معرفي فرشاد پيوس

فرشاد پيوس بازيكن پيشكسوت و محبوب عرصه ي فوتبال در تاريخ ۲۲ دي ماه سال ۱۳۴۰ در استان تهران و محل نازي ‌آباد متولد شده است . پدر او از به شهر باكوي آذربايجان اصالت دارد و نام پيوس  به زبان آذري معناي انتظار را مي دهد . به صورت كلي مي توان اين گونه بيان كرد كه فرشاد پيوس بازيكن سابق تيم پرسپوليس و مربي و كارشناس تلويزيوني در زمينه رشته ورزشي فوتبال  مي باشد. او از بر ترين گلزن هاي باشگاه پرسپوليس است. آقاي پيوس از سال هاي ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۶ در تيم پرسپوليس بازي مي كرد ، وي در طي اين سال توانست به تعداد ۵ مرتبه در مسابقه هاي فوتبال باشگاه ‌هاي بخش تهران و ۲ مرتبه در مسابقه هاي فوتبال ليگ كشور آقاي گل مسابقات شود و لقب فرشاد آقاي گل را به نام خود ثبت كند .

 

دستاورد هاي فرشاد پيوس در دوران فعاليت فوتبالي خود

- بهترين گلزن تاريخ باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس با ركورد ۱۵۳ گل

- اولين آقاي گل ايراني در خارج از كشور ، آقاي گل ليگ قطر باشگاه الاهلي در سال ۱۹۸۹

- بهترين گلزن باشگاه پرسپوليس در ليگ ‌هاي سراسري با ثبت ۵۲ گل

- بهترين گلزن باشگاه پرسپوليس در رقابت‌ هاي جام حذفي با به ثمر رساندن ۲۲ گل

-  گلزن برتر باشگاه پرسپوليس در مسابقات ليگ فوتبال استان تهران با ۶۵ گل

- بيشترين گل زده شده در يك فصل ،۲۰ گل به ثمر رسيده در سال ۱۳۷۳ براي تيم پرسپوليس 

- بيشترين هتريك براي تيم پرسپوليس ، ۱۳ هتريك 

- زننده زياد ترين گل طي يك مسابقه براي پرسپوليس ، ۷ گل در رقابت ‌هاي جام در جام آسيا مقابل تيم پنجاب پاكستان

- دومين مرد سال آسيا ۱۹۹۰

- عضويت در  تيم منتخب آسيا و  مرتبط به بازي‌ هاي آسيايي پكن

- زننده ۱۸ گل ملي براي تيم ملي ايران طي ۳۴ بازي

فرشاد پيوس, خداحافظي فرشاد پيوس, فرشاد پيوس تراكتور

دوره ي ابتدايي فوتبال فرشاد پيوس

به گفته ي آقاي پيوس ، وي در سنين ۱۲ يا ۱۳ توسط علي علوي معلم ورزش خود به تيم محلي ادب دعوت شده است  و براي اولين حضور در زمين مرغوبكار بازي خود را آغاز كرده است . فرشاد پيوس در گذر خاطرات خود بيان كرده است زمان انجام تست فوتبال حتي پيراهن ورزشي نيز نداشته است ، زيرا  دو تيم بوده اند كه تنها يك تيم پيراهن داشته است و تمام اعضاي تيم مقابل بدون پيراهن و كاور تمرين انجام مي داده اند . اردشير لارودي به دنبال يك بغل پا زدن به پيوس دريافته است كه او فوتباليست مي باشد و او را به تيم راه ‌آهن دعوت كرده است . 

 

 البته فرشاد پيوس پيش از حاضر شدن در تيم راه آهن سر تمرين تيم بانك ملي نيز حضور پيدا كرده است و با نظر منفي مربي مواجه شده است .  به گفته ي آقاي پيوس مربي  تيم بانك ملي نظرش اين بوده است كه قد پيوس كوتاه است و به درد فوتبال نمي ‌خورد.

بيوگرافي فرشاد پيوس, عكس فرشاد پيوس, فرشاد پيوس وهمسرش

آغاز دوران حرفه‌اي فوتبال فرشاد پيوس

فرشاد پيوس بازي را در تيم راه ‌آهن آغاز كرده است و پس از آن راه او به باشگاه شاهين جا به جا شده است . باشگاه سوم فرشاد پيوس تيم نيرو هوايي مي باشد كه زمينه حضور در تيم پرسپوليس بوده است و در سال ۱۳۶۴ بازيكن باشگاه پرسپوليس شده است. 

پيوس پس از ۳ سال بازي در تيم پرسپوليس به الاهلي قطر رفته است و با سپري كردن ۱ ‌سال زمان دوباره به پرسپوليس باز گشته است .وي در همان يك سالي كه در باشگاه الاهلي حضور پيدا كرده است ، توانسته تا در ليگ قطر به مقام آقاي گل برسد.

 

 او در ۱۳۶۹ دوباره بازي براي تيم پرسپوليس را آغاز كرد و طي ۱۴۲ بازي صورت گرفته ۹۳ گل به ثمر برساند . وي حتي فوتبال را نيز درتيم پرسپوليس به اتمام رسانده است.

فرشاد پيوس در تمام دوران فوتبال خود تنها پس از حوادث شهر آورد سي و هشتم تهران در دي ماه سال ۱۳۷۳ شش ماه به محروميت گرفتار شده است .

 

دوران لژيونري فرشاد پيوس

درخشش فوق العاده فرشاد پيوس در بازي‌ هاي ملي سبب شد تا او در بازه ي سال هاي ۱۳۶۸_۱۳۶۹ به تيم الاهلي قطر بپيوندد و طي ۱۲ بازي ۹ گل به ثمر برساند و آقاي گل ليگ قطر شود . او به همراه تيمش مقام سوم را در همان سال كسب كرد .

 

ازدواج و فرزندان فرشاد پيوس

ازدواج فرشاد پيوس دليلي براي بازگشت دوباره او به تهران شده است و براي بار دوم به همراه همسر خود به تهران آمده است. آقاي پيوس و همسرشان صاحب دو فرزند پسر به نام ‌هاي ماهان و پويان مي باشند و آن ها يك دختر نيز دارند.

 

دليل انتخاب پيراهن شماره ۱۷ پرسپوليس

آقاي پيوس در سال ۱۳۶۴ بازيكن باشگاه فرهنگي پرسپوليس شد ، در نخستين بازي ايشان تمام پيراهن هاي شماره‌ مناسب مانند پيراهن هاي ۷، ۸، ۹، ۱۰، ۱۱ استفاده شده بوده است و محمود خوردبين سر پرست تيم پيراهن هاي شماره ۷۰، ۶۸ و ۱۷ را به ايشان پيشنهاد داده است. از آنجا كه پيراهن شماره ۱۷ قبل از پيوس به   روح‌ الله عباد زاده در پست دفاع راست متعلق بوره است ايشان اين شماره را انتخاب كرده اند. او پس از خداحافظي از فوتبال پيراهن شماره ۱۷ را به مهدي مهدوي ‌كيا داده است و مهدوي كيا نيز در اين پيراهن بسيار خوش درخشيده است .

 

بازي ‌هاي ملي فرشاد پيوس

فرشاد پيوس نزديك به ۵۰ بازي ملي و ۲۱ گل ملي در كارنامه دارد . اولين بازي ملي او در سال ۱۳۶۲ در جام ارتش‌ ها انجام گرفته است. او در سال ۱۳۶۰ منتخب تيم ملي اميد كشور شد اما به دلايلي چون جنگ تيم ملي نتوانست به خارج از كشور راه پيدا كند.

 فرشاد پيوس, فرشاد پيوس تراكتور, فرشاد پيوس در بازي ميلان پرسپوليس

فرشاد پيوس از ۱۴ نفري مي باشد كه در سال ۱۳۶۵  در بازي ‌هاي آسيايي سال ۱۹۸۶ به اعتراض كادر فني تيم ملي پرداخت و به دنبال اين موضوع از تيم ملي استعفا داد ، اما در آبان ماه ۱۳۶۷ بدون آنكه استعفا خود را پس بگيرد دوباره به تيم ملي دعوت شد.

فرشاد پيوس زماني كه ۳۵ بازي براي تيم ملي انجام داده بود و  ۱۹ گل ملي به ثمر رسانده بود ،  به دليل خطرناك بودن در محوطه جريمه براي حريفانش لقب مار زنگي آسيا به نام او ثبت شد .

 

ركورد هتريك فرشاد پيوس در پرسپوليس

 فرشادپيوس با به ثبت رساندن ۱۳ هتريك ركورد دار هتريك باشگاه ورزشي پرسپوليس مي باشد .

 

دوران مربي گري فرشاد پيوس

فرشاد پيوس پس از خداحافظي از فوتبال تصميم بر مربي فوتبال شدن گرفت . او همانند دوران بازي خود در عرصه مربي گري هم خوش درخشيده است .در تاريخ ۱۳ خرداد ماه ۱۳۹۵ در مراسم بهترين مربي هاي سال برگزار فرشاد پيوس به عنوان بهترين و تاثير گذارترين مربي ليگ دسته دوم به انتخاب رسيد .

 

به ثمر رساندن بيشترين گل در يك بازي

فرشاد پيوس در بازي مقابل با پنجاب پاكستان توانست ۷ گل را به ثمر برساند . همچنين  او در بازي مقابل تيم عقاب ۵ گل را وارد دروازه كرد . پيوس در بازي با شاهين بوشهر نيز ۵ گل بازي را به نام خود ثبت كرد .

 


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ساعت: ۰۵:۵۸:۴۰ توسط:yas موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :